+4993039848112 +383 49 819 877
info@m-one.com
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Facebook
Instagram
INFO
Mirësevini
Synimi ynë është që të krijojmë produkte inovative, të cilat janë prodhuar kryesisht në GJERMANI, me cilësi vazhdimisht të lartë dhe raportin më të mirë të mundshëm të performancës dhe çmimit. Vetëm produktet me cilësi të lartë, që janë të teknologjisë së fundit, sigurojnë partnerët tanë dhe kështu edhe ne suksesin afatgjatë në treg. Në mënyrë që të garantojmë cilësinë e produkteve tona, si dhe kënaqësinë e partnerëve tanë, produktet tona prodhohen vetëm në kushte shumë profesionale të prodhimit. Lëndët e para, materialet e paketimit dhe aksesorët merren vetëm nga furnitorët që plotësojnë kërkesat tona të cilësisë. Kjo çon në një cilësi vazhdimisht të mirë, e cila nga ana tjetër garanton suksesin e partnerëve tanë.
Mirë se vini në M ONE, partneri juaj i ri për projektet tuaja të ardhshme! Partneriteti bazohet në reciprocitet, prandaj ne në M ONE klientët tanë gjithmonë i konsiderojmë si partnerë dhe bëjmë që problemet e tyre të jenë problemi ynë, në mënyrë që t'i zgjidhim së bashku. Me një ekip që ka mbi dy dekada përvojë në shitje dhe marketing dhe me furnitorë që kanë qenë më të mirët në fushën e tyre në Gjermani për dekada, ne kemi bashkuar një gamë produktesh, për të siguruar teknologji për MAKER në të gjithë botën, me të cilën mund t'i ktheni projektet tuaja në vepra të vërteta arti.
PRODUKTE  Në mënyrë që të arrihet një sukses i mirë dhe afatgjatë në treg, cilësia e shkëlqyeshme e një produkti shpesh nuk është e mjaftueshme. Gjuha e saktë vizuale e një produkti ose një game produktesh është gjithashtu thelbësore për suksesin. Kjo është arsyeja pse produktet tona, jo vetëm që janë tërheqëse vizualisht, por edhe vetëshpjeguese, falë gjuhës sonë vizuale, e cila është shumë e rëndësishme për shitjet ndërkombëtare.
+4993039848112 +383 49 819 877
info@m-one.net 
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Facebook
Instagram
INFO
Mirësevini
Synimi ynë është që të krijojmë produkte inovative, të cilat janë prodhuar kryesisht në GJERMANI, me cilësi vazhdimisht të lartë dhe raportin më të mirë të mundshëm të performancës dhe çmimit. Vetëm produktet me cilësi të lartë, që janë të teknologjisë së fundit, sigurojnë partnerët tanë dhe kështu edhe ne suksesin afatgjatë në treg. Në mënyrë që të garantojmë cilësinë e produkteve tona, si dhe kënaqësinë e partnerëve tanë, produktet tona prodhohen vetëm në kushte shumë profesionale të prodhimit. Lëndët e para, materialet e paketimit dhe aksesorët merren vetëm nga furnitorët që plotësojnë kërkesat tona të cilësisë. Kjo çon në një cilësi vazhdimisht të mirë, e cila nga ana tjetër garanton suksesin e partnerëve tanë.
Mirë se vini në M ONE, partneri juaj i ri për projektet tuaja të ardhshme! Partneriteti bazohet në reciprocitet, prandaj ne në M ONE klientët tanë gjithmonë i konsiderojmë si partnerë dhe bëjmë që problemet e tyre të jenë problemi ynë, në mënyrë që t'i zgjidhim së bashku. Me një ekip që ka mbi dy dekada përvojë në shitje dhe marketing dhe me furnitorë që kanë qenë më të mirët në fushën e tyre në Gjermani për dekada, ne kemi bashkuar një gamë produktesh, për të siguruar teknologji për MAKER në të gjithë botën, me të cilën mund t'i ktheni projektet tuaja në vepra të vërteta arti.
Në mënyrë që të arrihet një sukses i mirë dhe afatgjatë në treg, cilësia e shkëlqyeshme e një produkti shpesh nuk është e mjaftueshme. Gjuha e saktë vizuale e një produkti ose një game produktesh është gjithashtu thelbësore për suksesin. Kjo është arsyeja pse produktet tona, jo vetëm që janë tërheqëse vizualisht, por edhe vetëshpjeguese, falë gjuhës sonë vizuale, e cila është shumë e rëndësishme për shitjet ndërkombëtare.
PRODUKTE
+499 303 984 8112 +383 49 819 877
info@m-one.net
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
PARTNERËT
TANË 
Facebook
AL
AL