M-ONE BREMSEN & TEILE REINIGER ёshtё njё pastrues ideal pёdoret gjatё montimint, riparimit apo mirёmbajtjes pjesёve makinerike te prekura me vaj apo yndyrёra ndryshme. Ka pёrmbajtje lartё pёrbёrёsve aktiv gjё mundёson njё pastrim intensiv dhe me veprim shpejtё. Redukton zhurmen dhe funksionon pa mbetje, ёshtё jo korroziv dhe nuk sulmon pjesёt prej gome apo plastike. Ideal pёr pёrdorim te: frenat, pjesёt e ndёrruesit shpejtёsive, pjesёt e motorit etj. distancё rreth 20 cm bёhet spёrkatja e pjesёs trajtohet, pas veprimit pastruesit pёrpunohet pjesa e trajutar me njё leckё terur. Te pjesёt e ndotura rёnde, procesi i aplikimit mund tё pёrsёritet disa herё.
PASTRUES I FRENAVE & PJESAVE
M-ONE Hochtemperatursilikon është silikon për temepratura larta me qëndrueshmëri prej -60°C deri +260°C (në intervale shkurta kohohre edhe deri + 300°C). Ka përdorim special për izolim (ngjitje, mbyllje, dichtung) pjesëve janë nën ndikim temperaturave larta sidomos sektorin e veturave por gjithashtu edhe te furrat, shporetat, kaminat dhe shumë pajisje elemete tjera teknike. Ka ngjitje mirë në: qelq, porcelan, dru llakuar, çelik inox. Pas aplikimit silikoni forëcohet shpejt duke krijuar një masë mbyllëse elastike.
SILIKON PËR TEMPERATUR TË LARTË
M ONE Kontaktreiniger-Spray është një produkt special shumë efektiv për pastrimin e kontakteve ndotura shumë ose ndryshkura. Heq papastërtitë si mbetjet e vajit dhe yndyrës, zvogëlon rëniet e tensionit për shkak lidhjeve papastra kabllove dhe prizave. M ONE Kontaktreiniger- Spray nuk sulmon materialet e zakonshme dhe avullohet pas një kohe të shkurtër pa lënë asnjë mbetje.
KONTAKTREINIGER
M ONE Kontaktspray është një produkt i gjithanshëm për pastrimin dhe mirëmbajtjen e kontakteve elektrike. Përmirëson aftësinë për kontaktuar, zhvendos lagështinë dhe minimizon ndjeshmërinë e sistemeve elektrike ndaj dështimit. Siguron mbrojtje qëndrueshme kundër hyrjes lagështisë dhe kështu parandalon krijimin e rrymave zvarritese . Për tepër, garantohet mbrojtje e përhershme nga korrozioni dhe ndryshku. M ONE Kontaktspray zvogëlon humbjet e tensionit, mban kontaktet, siguresat, lidhjet e prizave dhe lidhjet kabllore pa oksidim dhe shtresa sulfuri.
KONTAKT SPRAY
M-ONE UBS Spray është një mbrojtje pa bitumen i bazuar rrëshirë gome. Pas terjës, ajo rezulton një mbulesë mbrojtëse elastike, qëndrueshme, me rezistencë lartë ndaj gërryerjes. M-ONE UBS Spray ofron mbrojtje kundër gurit dhe gërryerjes. Pasi jetë tharë plotësisht, mbrojtja mund ngjyroset. Përdorimi: Temperatura optimale e përdorimit + 16°C deri + 25 °C. Tundeni kanaçën paktën 2 minuta. Vendi ku përdoret duhet jetë i pastërt, i thatë dhe jetë pa yndyrna, vaji dhe ndryshk. Mund ngjyroset pas afërsisht 8 orë me ngjyra të disponueshme komerciale.
UNTERBODENSCHUTZ
M ONE Kühlerdicht mbyll rrjedhjet e vogla dhe çarjet e vogla pa ndonjë problem, çarje imëta si fije floku ftohës, lidhje zorrës dhe rrjedhje unazat e mbylljes dhe pompën e ujit. M ONE Kühlerdicht është neutral për mjedisin dhe i biodegradueshëm. Përdorimi: Kontrolloni nivelin e ujit ftohjes. Kur motori është i ngrohtë dhe çezmat e ngrohësit janë hapura, shtoni direkt ose lëreni tërhiqet përmes rezervuarit zgjerimit. Pastaj kontrolloni nivelin e ftohësit. Përmbajtja e kanaçes është e mjaftueshme për rreth 12 litra ftohës.
KÜHLER DICHT
Pastruesi i radiatorit M ONE është një pastrues për sistemin e ftohjes motorit me benzinë dhe dizell. mënyrë besueshme heq depozitat përmbajnë vaj dhe gëlqere, duke parandaluar kështu temperaturat e tepërta mund dëmtojnë motorin, duke nxitur ftohjen dhe duke eleminuar defektet. I pajtueshëm me gjithë agjentët e zakonshëm antifriz, nuk sulmon gumicat sigurues dhe zorrat. Përdorimi: Shtoni përmbajtjen ujin ftohës dhe filloni ngrohjen. Lëreni motorin funksionojë për rreth 30 minuta temperaturën e punës. Kulloni ujin ftohës dhe shpërlajeni sistemin plotësisht me ujë. Shtoni ftohës ri sipas udhëzimeve funksionimit. 250ml është e mjaftueshme për deri në 12 litra ftohës.
KÜHLER REINIGER
M-ONE PASTË PËR DUAR  është pastë përdoret për pastrimin e duarve nga papastërtit e ndryshme duke përfshirë edhe yndyrërat dhe vajrat. Përbërësi kryesor i kësaj paste është nga baza drurore kombinim me përbërësit tjerë për mbrojtjen e lëkurës mundësojnë nje pastrim të plotë pa irritim të lëkures.
PASTË PËR DUAR  
Kimikal I shkelqyer dhe Rezistencë ndaj nxehtësisë Maks. Diametri i fijes: m36 Shtrënguar me dorë pas përafërsisht 5 - 10 minuta Shtrirja e temperaturës së funksionimit:-55 ° C deri + 180 ° c
BLLOKIMI I VIDAVE
+4993039848112 +383 49 819 877
info@m-one.net 
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Facebook Instagram
M-ONE BREMSEN & TEILE REINIGER ёshtё njё pastrues ideal pёdoret gjatё montimint, riparimit apo mirёmbajtjes pjesёve makinerike te prekura me vaj apo yndyrёra ndryshme. Ka pёrmbajtje lartё pёrbёrёsve aktiv gjё mundёson njё pastrim intensiv dhe me veprim shpejtё. Redukton zhurmen dhe funksionon pa mbetje, ёshtё jo korroziv dhe nuk sulmon pjesёt prej gome apo plastike. Ideal pёr pёrdorim te: frenat, pjesёt e ndёrruesit shpejtёsive, pjesёt e motorit etj. distancё rreth 20 cm bёhet spёrkatja e pjesёs trajtohet, pas veprimit pastruesit pёrpunohet pjesa e trajutar me njё leckё terur. Te pjesёt e ndotura rёnde, procesi i aplikimit mund tё pёrsёritet disa herё.
M-ONE Hochtemperatursilikon është silikon për temepratura larta me qëndrueshmëri prej -60°C deri +260°C (në intervale shkurta kohohre edhe deri + 300°C). Ka përdorim special për izolim (ngjitje, mbyllje, dichtung) pjesëve janë nën ndikim temperaturave larta sidomos sektorin e veturave por gjithashtu edhe te furrat, shporetat, kaminat dhe shumë pajisje elemete tjera teknike. Ka ngjitje mirë në: qelq, porcelan, dru llakuar, çelik inox. Pas aplikimit silikoni forëcohet shpejt duke krijuar një masë mbyllëse elastike.
M ONE Kontaktreiniger-Spray është një produkt special shumë efektiv për pastrimin e kontakteve ndotura shumë ose ndryshkura. Heq papastërtitë si mbetjet e vajit dhe yndyrës, zvogëlon rëniet e tensionit për shkak lidhjeve papastra kabllove dhe prizave. M ONE Kontaktreiniger-Spray nuk sulmon materialet e zakonshme dhe avullohet pas një kohe të shkurtër pa lënë asnjë mbetje
.M ONE Kontaktspray është një produkt i gjithanshëm për pastrimin dhe mirëmbajtjen e kontakteve elektrike. Përmirëson aftësinë për kontaktuar, zhvendos lagështinë dhe minimizon ndjeshmërinë e sistemeve elektrike ndaj dështimit. Siguron mbrojtje qëndrueshme kundër hyrjes lagështisë dhe kështu parandalon krijimin e rrymave zvarritese . Për tepër, garantohet mbrojtje e përhershme nga korrozioni dhe ndryshku. M ONE Kontaktspray zvogëlon humbjet e tensionit, mban kontaktet, siguresat, lidhjet e prizave dhe lidhjet kabllore pa oksidim dhe shtresa sulfuri.
M ONE Kettenspray është një lubrifikues special për zinxhir me ngarkesa te renda me aditivë ndryshëm kundër konsumimit dhe korrozionit. I reziston gjitha kushteve motit. Për shkak ngjitjes shumë mirë, M ONE Kettenspray nuk hidhet nga zinxhirë me rrotullim shpejtë dhe me aftësinë e saj ekstreme zvarritëse, siguron vajosje afatgjatë edhe hapësirat më të ngushta.
M-ONE FETTSPRAY është një yndyrë transparente me performancë lartë, ideale për lubrifikimin e kushinetave, ingranazheve, gjitha llojet e nyjeve dhe bashkimeve. Edhe vende paarritshme, M- ONE FETTSPRAY depërton shumë mirë për shkak vetive shkëlqyera rrëshqitjes. Gjithashtu i përshtatshëm për bravat e dyerve, shinat rrëshqites, shufrat e frenave, kambanat, etj. Zinxhirët dhe telat mund trajtohen shumë mirë me M-ONE FETTSPRAY dhe kenë mbrojtje mjaftueshme për rrëshqitje dhe ndryshkje pas trajtimit.
M-ONE MOTORSTARTER lehtëson ndezjen e motorëve benzin dhe diesel si dhe bën mbrojtjen e baterisë dhe motorit. Ky produkt gjen përdorim tek gjitha llojet e motorëve si ata të: veturave, kamionëve, motorët për prerjen e drunjëve, barit, gjeneratorë etj. Vepron shpejtë dhe besueshëm, ka një pikë ulët ndezjes dhe përmban përbërës mundëson ndezjen e motorëve edhe gjatë motit ftohtë e me lagështi. Përdorimi: pari bëhet spërkatja e produktit direkt filterin e ajrit motorit e pastaj provohet ndizet motori. Me ndihmën e një personi dytë ky proces lehtësohet, njëri bën ndezjen e motorit dhe tjetri njëkohësisht bën sperkatjen e produktit filterin e ajrit motorit.
M-ONE Hochleistungs-Rostlöser është një sprej me veprim shpejtë liron bulonat, nyjet dhe pjesët e bllokuara nga ndryshku. Ideal për përdorim edhe rolin e lubrifikuesit, si kontakt sprej apo si parandalues i korrozionit. Përmban MoS2.
M-ONE UBS Spray është një mbrojtje pa bitumen i bazuar rrëshirë gome. Pas terjës, ajo rezulton një mbulesë mbrojtëse elastike, qëndrueshme, me rezistencë lartë ndaj gërryerjes. M-ONE UBS Spray ofron mbrojtje kundër gurit dhe gërryerjes. Pasi jetë tharë plotësisht, mbrojtja mund ngjyroset. Përdorimi: Temperatura optimale e përdorimit + 16°C deri + 25 °C. Tundeni kanaçën paktën 2 minuta. Vendi ku përdoret duhet jetë i pastërt, i thatë dhe jetë pa yndyrna, vaji dhe ndryshk. Mund ngjyroset pas afërsisht 8 orë me ngjyra disponueshme komerciale.
M ONE Kühlerdicht mbyll rrjedhjet e vogla dhe çarjet e vogla pa ndonjë problem, çarje imëta si fije floku ftohës, lidhje zorrës dhe rrjedhje unazat e mbylljes dhe pompën e ujit. M ONE Kühlerdicht është neutral për mjedisin dhe i biodegradueshëm. Përdorimi: Kontrolloni nivelin e ujit ftohjes. Kur motori është i ngrohtë dhe çezmat e ngrohësit janë hapura, shtoni direkt ose lëreni tërhiqet përmes rezervuarit zgjerimit. Pastaj kontrolloni nivelin e ftohësit. Përmbajtja e kanaçes është e mjaftueshme për rreth 12 litra ftohës.
Pastruesi i radiatorit M ONE është një pastrues për sistemin e ftohjes motorit me benzinë dhe dizell. mënyrë besueshme heq depozitat përmbajnë vaj dhe gëlqere, duke parandaluar kështu temperaturat e tepërta mund dëmtojnë motorin, duke nxitur ftohjen dhe duke eleminuar defektet. I pajtueshëm me gjithë agjentët e zakonshëm antifriz, nuk sulmon gumicat sigurues dhe zorrat. Përdorimi: Shtoni përmbajtjen ujin ftohës dhe filloni ngrohjen. Lëreni motorin funksionojë për rreth 30 minuta temperaturën e punës. Kulloni ujin ftohës dhe shpërlajeni sistemin plotësisht me ujë. Shtoni ftohës ri sipas udhëzimeve funksionimit. 250ml është e mjaftueshme për deri në 12 litra ftohës.
M-ONE PASTË PËR DUAR  është pastë përdoret për pastrimin e duarve nga papastërtit e ndryshme duke përfshirë edhe yndyrërat dhe vajrat. Përbërësi kryesor i kësaj paste është nga baza drurore kombinim me përbërësit tjerë për mbrojtjen e lëkurës mundësojnë nje pastrim të plotë pa irritim të lëkures.
Kimikal I shkelqyer dhe Rezistencë ndaj nxehtësisë Maks. Diametri i fijes: m36 Shtrënguar me dorë pas përafërsisht 5 - 10 minuta Shtrirja e temperaturës së funksionimit:-55 ° C deri + 180 ° c
Facebook
+499 303 984 8112 +383 49 819 877
info@m-one.net
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Instagram
AL
AL