LLAK-SPREJ ZI ME SHKËLQIM
LLAK-SPREJ I ZI MAT
LLAK-SPREJ GOLD
LLAK-SPREJ ARGJEND PËR FELNE
LLAK-SPREJ TRANSPARENT
LLAK-SPREJ HAFTGRUND
LLAK-SPREJ I BARDH PA SHKËLQIM
LLAK-SPREJ I BARDH ME SHKËLQIM
LLAK-SPREJ I KUQ
LLAK-SPREJ ANTRACITI
LLAK-SPREJ I VERDHË
LLAK-SPREJ I GJELBERT
LLAK-SPREJ BROWN
LLAK-SPREJ I KALTERT
LLAK-SPREJ I PORTOKALT
+4993039848112 +383 49 819 877
info@m-one.net 
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Facebook
Instagram
HOCHTEMPERATURLACK HT 800
HOCHTEMPERATURLACK HT 800
Hochtemperaturlack HT 800 është një ngjyrë speciale shumë rezistente ndaj temperaturave larta përdoret industri dhe punëtori ndryshme. Ka terje shpejtë, mbulueshmëri mirë dhe ngjitje përsosur lloje ndryshme sipërfaqeve. Shumë rezistent ndaj goditjeve dhe gërvishjeve, qëndrueshmëri lartë ndaj ndikimeve ambientit, motit dhe rrezeve UV. Qëndrueshmëri ndaj temperaturave deri ne 800°C. Ky produkt gjen përdorim madh te ngjyrosja e pjesëve janë nën ndikim temperaturave larta, p.sh. sistemi i lirimit gazrave, blloqet e motorëve, frenat, oxhaqet, shporetët, radiatorët, kaldajat, bojlerët, grilla etj. Përdoimi: Para aplikimit llaku duhet shkundet deri 2 min, dhe pastaj bëhet spërkatja distancë 25-30 cm në disa shtresa të holla.
LLAK-SPREJ ZI ME SHKËLQIM
LLAK-SPREJ I ZI MAT
LLAK-SPREJ GOLD
LLAK-SPREJ ARGJEND PËR FELNE
LLAK-SPREJ TRANSPARENT
LLAK-SPREJ HAFTGRUND
LLAK-SPREJ I BARDH PA SHKËLQIM
LLAK-SPREJ I BARDH ME SHKËLQIM
LLAK-SPREJ I KUQ
LLAK-SPREJ ANTRACITI
LLAK-SPREJ I VERDHË
LLAK-SPREJ I GJELBERT
LLAK-SPREJ BROWN
LLAK-SPREJ I KALTERT
LLAK-SPREJ I PORTOKALT
+499 303 984 8112 +383 49 819 877
info@m-one.net
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Facebook
AL
AL