BioBlic Glasklar ashte preparat për pastrimin e njollave ta forta nga yndyranat dhe papastartiva tjera. Nje preparat efikas për larjen e xhamav ta shapis, pasqyre, objekte afarista dhe veturave me nja shkelqim parfekta. Udheahnet për pardorinn ne siperfagen ku do nup000rnnr mbani distancen 20-30 cm dhe e sperkatni, pastajrno një leck te that e pastroni.
BioBlic është preparat pastrim shumdimenzional dheantibakterial. BioBlici është preparat për pastrimin e njollavetë forta nga yndyrërat e papastërtive tjera. Preparat efikas dhe univerzal për kuzhinën tuaj, I përshtatshëm për përdorim, shporet, inox, tavolin pune, frigorifer, lavaman, skarë etj Udhëzimet për përdorim: Vendosni Bioblicin direkt sipërfaqe lëre veproj 10 sekonda pastaj pastrojeni me leck (leter kuzhine)të tharë. përbërja: tensid biologjike, surfactant, aninoni,fosfat,parfum, bojë,ujë - Përbërës të rrezikshme: jo
M ONE SANI + Hand Desinfektion është një dezinfektues për duar. Receta bazohet rekomandimet e OBSH dhe përmban izopropanol për shkaterrimin e viruseve tilla si COVID 19 dhe bakterieve, dhe glicerinë si një përbërës i rimbushjes lipideve. Përdoret për dezinfektimin e duarve. Sipas BAUA AllgV 9 Prillit, 2020 rekomanduar për përdorim kundër viruseve korona jashtë kujdesit ambulator dhe spitalor.
M-ONE fabrikë dhe pastër sipërfaqe për një shumëllojshmëri gjerë aplikacioneve. Koncentrat pastrimi i lëngshëm me performancë lartë degrezimit. Për pastrimin e fabrikës dhe punëtorisë (muret, dyshemetë, sipërfaqet e bëra nga betoni, plastika, qeramika, sipërfaqet e pikturuara ose smaltuara, etj.). Shumë i përqendruar, pH 9.5, vetë-emulsifikues, vetë-neutralizues, pa agjentë kompleksë organikë.
M-ONE Laminatreiniger është një pastrues i butë, neutral për pastimin e rregullt ditor dhe pastrimin përfundimtar pas ndërtimit gjitha sipërfaqeve veshura me laminat. M-ONE Laminatreiniger largon papastërtitë, yndyrat dhe shenjat e këpucëve, neutralizon aromat e këqija dhe, me përdorim rregullt, siguron ajër më të mirë të dhomës.
BioBlic Powertabs janë përbërë nga tri shtresa dhe kanë mbështjellës tretet ujë. BioBlic Powertabs përmbajnë fuqi pastrimit thellë e cila e zbut mbetjen e ushqimit dhe ndihmon largimin e tij tërësishëm pa shpërlarje paraprake enëve me dorë. Edhe papastertitë rezistente largohen këtë mënyre dhe fal përmbajtjes funksionit kripes dhe shpërlarjes BioBlic Powertabs në fund fitojme një shkëlqim rrezatues.
+4993039848112 +383 49 819 877
info@m-one.net 
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Facebook
Instagram
BioBlic Glasklar ashte preparat për pastrimin e njollave ta forta nga yndyranat dhe papastartiva tjera. Nje preparat efikas për larjen e xhamav ta shapis, pasqyre, objekte afarista dhe veturave me nja shkelqim parfekta. Udheahnet për pardorinn ne siperfagen ku do nup000rnnr mbani distancen 20-30 cm dhe e sperkatni, pastajrno një leck te that e pastroni.
M-ONE Laminatreiniger është një pastrues i butë, neutral për pastimin e rregullt ditor dhe pastrimin përfundimtar pas ndërtimit gjitha sipërfaqeve veshura me laminat. M- ONE Laminatreiniger largon papastërtitë, yndyrat dhe shenjat e këpucëve, neutralizon aromat e këqija dhe, me përdorim rregullt, siguron ajër më të mirë të dhomës.
M-ONE fabrikë dhe pastër sipërfaqe për një shumëllojshmëri gjerë aplikacioneve. Koncentrat pastrimi i lëngshëm me performancë lartë degrezimit. Për pastrimin e fabrikës dhe punëtorisë (muret, dyshemetë, sipërfaqet e bëra nga betoni, plastika, qeramika, sipërfaqet e pikturuara ose smaltuara, etj.). Shumë i përqendruar, pH 9.5, vetë- emulsifikues, vetë-neutralizues, pa agjentë kompleksë organikë.
BioBlic Powertabs janë përbërë nga tri shtresa dhe kanë mbështjellës tretet ujë. BioBlic Powertabs përmbajnë fuqi pastrimit thellë e cila e zbut mbetjen e ushqimit dhe ndihmon largimin e tij tërësishëm pa shpërlarje paraprake enëve me dorë. Edhe papastertitë rezistente largohen këtë mënyre dhe fal përmbajtjes funksionit kripes dhe shpërlarjes BioBlic Powertabs fund fitojme një shkëlqim rrezatues.
BioBlic është preparat pastrim shumdimenzional dhe antibakterial. BioBlici është preparat për pastrimin e njollave forta nga yndyrërat e papastërtive tjera. Preparat efikas dhe univerzal për kuzhinën tuaj, I përshtatshëm për përdorim, shporet, inox, tavolin pune, frigorifer, lavaman, skarë etj Udhëzimet për përdorim: Vendosni Bioblicin direkt sipërfaqe lëre veproj 10 sekonda pastaj pastrojeni me leck (leter kuzhine)të tharë. përbërja: tensid biologjike, surfactant, aninoni,fosfat,parfum, bojë,ujë - Përbërës rrezikshme: jo
M ONE SANI + Hand Desinfektion është një dezinfektues për duar. Receta bazohet rekomandimet e OBSH dhe përmban izopropanol për shkaterrimin e viruseve tilla si COVID 19 dhe bakterieve, dhe glicerinë si një përbërës i rimbushjes lipideve. Përdoret për dezinfektimin e duarve. Sipas BAUA AllgV 9 Prillit, 2020 rekomanduar për përdorim kundër viruseve korona jashtë kujdesit ambulator dhe spitalor.
+499 303 984 8112 +383 49 819 877
info@m-one.net
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Facebook
AL
AL