M-ONE Sanitär Silicon Premium është një silikon universal për izolim. Mundëson krijimin e një fuge afatgjate, elastike, pa myshqe dhe pa bakterie. Është ideale për përdorim sipërfaqe cilat janë përkohësisht ekspozuara ndaj ujit. Përdoret qelq, qeramikë, sipërfaqet e rrafshta, dru lakuar, sanitari dhe kuzhinë. Nuk është i përshtatshëm për vende ku ka reagim me acide, për akuariume apo vendet bien kontakt me ushqim. Përdorimi: Hapësira e trajtuar me silikon duhet jetë e pastër gjendje terur dhe pa mbejte zndzrave apo varave. Gjërësia dhe thellësia e fugës duhet jenë proporcion 2:1. Lëmuarja e fuges duhet bëhet brenda 9 minutave para fillimit të tharjes.
M-ONE Acryl Strukturl është masë ngjitëse me një strukturë sipërfaqësore ngjajshme me atë fasades, siguron mbushje lehtë fugave- nyjeve, çarjeve dhe vrimave me strukturë vrazhdë. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti- korroziv. Ngjitet mirë beton, gur, dru, tulla dhe sipërfaqe tjera. Gjithashtu shumë i përshtatshëm për dyer, dritare dhe roleta. mbahet larg fëmijëve.
M-ONE BAU Silikon përdoret sektorin e ndërtimit dhe është posaçërisht i krijuar për mbushjen e nyjeve janë nën ndikim ngarkesave, lëvizjeve apo goditjeve ndryshme. Pas terjes silikonit arrihet masa ngjitëse me elasticitet përhershëm. Është ideal për përdorim te dyert dhe dritaret, roletat apo balkonet. Ngjitet sipërfaqe ndryshme si: qelq, qeramikë, dru llakuar, metale, beton, gurë përpunuar si granit, mermer etj. Gjen apikim edhe te fasadat, sanitari apo kuzhinë. M-ONE BAU Silikon përmban pak aromë, anti korrozion, mbron kundër mykut dhe është rezistend ndaj ndikimit temperaturave dhe rrezeve UV. Mund shkaktoj reagime alergjike, të mbahet larg fëmijëve.
M-ONE Universal Acryl është masa njëkomponentëshe me bazë Polyacrylit përdoret për ngjitje izolim mbyllje. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti-korroziv. I përshtatshëm për nyjet dhe çarjet ndërtim te betoni, guri dhe druri. Gjithashtu aplikohet edhe te shkallët, elementet e betoni, muret, lajsnet anësore laminatit, dyert, dritaret, regipsi etj. Produkti pas aplikimit shumë shpejt është rezistent ndaj shiut, dukuri kjo nuk e kushtëzon aplikimin e tij me kushtet e motit.
M-ONE PROFIMONT EXTREM është një ngjitës elastik dhe përherë fleksibël, me një ngjitje lartë fillestare e cila zakonisht nuk kërkon njësia ngjitëse rregullohet. Pas aplikimit, produkti ngurtësohet nga lagështia e ajrit. M- ONE PROFIMONT EXTREM është i përshtatshëm për sipërfaqe thithëse dhe jo-thithëse si guri, betoni, pasqyrat, porcelani, PVC e fortë, metalet dhe druri i llakuar dhe panelet HPL. Ngjitësi është pa erë, pranon ngjyrën, neutral, pa silikon dheIzocianat. Sipërfaqet ngjitëse duhet jenë forta, pastra, thata, pa vaj dhe yndyrna! Ky produkt përmban: N- (3- (trimetoksizilil) propil) etilenediaminë & N- ​​[3- (dimetoksimetilsilil) propil] etilenediaminë & acetilacetonat dioktiltin. Mund shkaktojë reaksione alergjike. Fleta e dhënave sigurisë në dispozicion sipas kërkesës.
M-ONE PROFIMONT DEKOR është një ngjitës i gjithanshëm, i bazuar një akrilat. Ngjitësi ngurtësohet gjate terjes. Ngjitja rezulton është e fortë, e qëndrueshme dhe rezistente ndaj lagështisë. PERDORIMI:Për bashkimin e pragjeve prej druri, kornizave dyerve, profileve dhe paneleve, gjithashtu për bashkimin e pllakave drurit dhe PVC ngurtë murë, gurë ose beton, gjithashtu përshtatshëm për polisterol dhe bashkimin e shiritave dekorativë dhe veshjes. Për përdorim brendshëm.Ky produkt përmban një biocid: masa e reaksionit 5-kloro-2-metil-2H- izotiazol-3-një dhe 2-metil-2H-izotiazol-3-një (3: 1) [C (M) IT / MIT] & 1,2-benzizotiazol-3 (2H) -on [BIT]. Mund prodhojë një reaksion alergjik. Fleta e dhënave sigurisë dispozicion sipas kërkesës
M-ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë PU, 1 komponente, për përdorim me pistole standarde shkumës.M-ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë ideale për izolim, montim dhe per mbushje vrimave ndertim, izolimin e kornizave dritareve etj. Izolon zhurmën dhe nxehtësinë dhe nuk lejon te depërtoj i ftohti. Ngjitet shkëlqyeshëm beton, mure te ndryshme, dru dhe plastikë (styropor, shkumë e ngurtë PU, poliestër, PVC e ngurtë, përveç PE / silikoni), edhe sipërfaqe lagura. Jo rezistent ndaj UV Përdorimi: Sipërfaqja duhet jetë e fortë, e pastër, pa vaj dhe yndyrna. Shkundeni mirë kanaçën 20-30 herë para përdorimit. Vendoseni kanaqen pistole shkumës për montim dhe shkumëzojeni nga presioni i levës. Thithja e lehtë e shkumës freskët dhe substratit përshpejton forcimin.
M-ONE PROMONT MONTAGESCHAUM është një shkumë PU 1-përbërës i gatshëm për përdorim, për përpunim me tubin e adaptorit përfshirë.M-ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë ideale për izolim, montim dhe per mbushje vrimave ndertim, izolimin e kornizave dritareve etj. Izolon zhurmën dhe nxehtësinë dhe nuk lejon te depërtoj i ftohti. Ngjitet shkëlqyeshëm beton, mure te ndryshme, dru dhe plastikë (styropor, shkumë e ngurtë PU, poliestër, PVC e ngurtë, përveç PE / silikoni), edhe sipërfaqe lagura. Jo rezistent ndaj UV.Përpunimi: Sipërfaqja duhet jetë e fortë, e pastër dhe pa vaj dhe yndyrë. Shtrengojeni fort tubin e adaptorit valvulën e kanaçes dhe tundeni kanaçen me afërsisht 20- 30 herë me valvulën e drejtuar poshtë mënyrë përmbajtja e kanaçit përzihet mirë dhe përmirësohet cilësia e shkumës. Sperkatja e lehtë e shkumës dhe substratit freskët përshpejton procesin e forcimit. .
BAU SILICON
BAU SILICON
PREMIUM SILCON
PREMIUM SILCON
STRUKTUR ACRYL
STRUKTUR ACRYL
UNIVERSAL ACRYL
UNIVERSAL ACRYL
DEKOR KLEBER
UNIVERSAL ACRYL
EXTREM KLEBER
EXTREM KLEBER
PISTOLENSCHAUM
PISTOLENSCHAUM
MONTAGECHAUM
MONTAGECHAUM
TRANSPARENT
WEISS
SCHWARZ
GRAU
MANHATTEN
BRAUN
BAHAMA
CARAMEL 
SILBERGRAU
ANTHRAZIT
HELLGRAU
JASMIN
COLORS
min + 5°C max + 40°C min -30°C max +120°C min + 5°C max + 30°C
ACETAT SILKON
Temperatura gjatë përdorimit: Rezistent ndaj temperaturës: Të ruhet në temperaturë:
PËRGJITHMONË ELASTIKE
PËR SHUMË MATERIALE
PA FIKSIM
PA SHPIME
ZGJERIM I ULËT
RENDIMENT I LARTË
PËR DRITARE
IZOLUES
TRANSPARENT
WEISS
SCHWARZ
GRAU
MANHATTEN
BRAUN
COLORS
+4993039848112 +383 49 819 877
info@m-one.net 
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Facebook
Instagram
Të ruhet në temperaturë:
Temperatura gjatë përdorimit:
Rezistent ndaj temperaturës:
min + 5°C max + 30°C
min -40°C max +120°C
min + 5°C max + 40°C  
NEUTRAL SILKON
PËR SHKALLË
REZISTEN NDAJ MOTIT
PAK AROMË
ANTI MYK
ANTI MYK
PËR KUZHIN
PËR BANJO
UV-REZISTENT
PËR DEKORIME
PËR SHUMË MATERIALE
PRANON NGJYREN
LAJSNE DEKORUSE
ZGJERIM I ULËT
RENDIMENT I LARTË
PËR DRITARE
IZOLUES
RIGIPS LIDHJE  
DEKORIME
RIGIPS LIDHJE
PRANON NGJYREN  
CARJE TE MURIT
CARJE TE FASADES
DYER/DRITARE
PRANON NGJYREN
përafërsisht.85 Min.*
përafërsisht.85 Min.*
Ngjitje
250kg/ m² *
fillestare:
25kg/ m² *
Fuqinë e plotë:
min - 40°C deri +90°C
Temperatura e përpunimit:
Fuqinë e plotë:
Resistan ndaj temperaturës:
min - 5°C deri +40°C
80kg/ m² *
min - 20°C deri +75°C
+5°C deri 25°C (optimal 20°C)
Temperatura e aplikimit: Prerëse pas forcim:
përafërsisht.60 Min.*
Temperatura e aplikimit:
Prerëse pas
forcim:
+5°C deri 25°C (optimal 20°C)
përafërsisht.60 Min.*
M-ONE Acryl Strukturl është masë ngjitëse me një strukturë sipërfaqësore ngjajshme me atë fasades, siguron mbushje lehtë fugave-nyjeve, çarjeve dhe vrimave me strukturë vrazhdë. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti-korroziv. Ngjitet mirë beton, gur, dru, tulla dhe sipërfaqe tjera. Gjithashtu shumë i përshtatshëm për dyer, dritare dhe roleta. Të mbahet larg fëmijëve.
M-ONE BAU Silikon përdoret sektorin e ndërtimit dhe është posaçërisht i krijuar për mbushjen e nyjeve janë nën ndikim ngarkesave, lëvizjeve apo goditjeve ndryshme. Pas terjes silikonit arrihet masa ngjitëse me elasticitet përhershëm. Është ideal për përdorim te dyert dhe dritaret, roletat apo balkonet. Ngjitet sipërfaqe ndryshme si: qelq, qeramikë, dru llakuar, metale, beton, gurë përpunuar si granit, mermer etj. Gjen apikim edhe te fasadat, sanitari apo kuzhinë. M-ONE BAU Silikon përmban pak aromë, anti korrozion, mbron kundër mykut dhe është rezistend ndaj ndikimit temperaturave dhe rrezeve UV. Mund shkaktoj reagime alergjike, mbahet larg fëmijëve.
M-ONE Universal Acryl është masa njëkomponentëshe me bazë Polyacrylit përdoret për ngjitje izolim mbyllje. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti-korroziv. I përshtatshëm për nyjet dhe çarjet ndërtim te betoni, guri dhe druri. Gjithashtu aplikohet edhe te shkallët, elementet e betoni, muret, lajsnet anësore laminatit, dyert, dritaret, regipsi etj. Produkti pas aplikimit shumë shpejt është rezistent ndaj shiut, dukuri kjo nuk e kushtëzon aplikimin e tij me kushtet e motit.
M-ONE PROFIMONT EXTREM është një ngjitës elastik dhe përherë fleksibël, me një ngjitje lartë fillestare e cila zakonisht nuk kërkon njësia ngjitëse rregullohet. Pas aplikimit, produkti ngurtësohet nga lagështia e ajrit. M-ONE PROFIMONT EXTREM është i përshtatshëm për sipërfaqe thithëse dhe jo-thithëse si guri, betoni, pasqyrat, porcelani, PVC e fortë, metalet dhe druri i llakuar dhe panelet HPL. Ngjitësi është pa erë, pranon ngjyrën, neutral, pa silikon dheIzocianat. Sipërfaqet ngjitëse duhet jenë forta, pastra, thata, pa vaj dhe yndyrna! Ky produkt përmban: N- (3- (trimetoksizilil) propil) etilenediaminë & N- ​​[3- (dimetoksimetilsilil) propil] etilenediaminë & acetilacetonat dioktiltin. Mund shkaktojë reaksione alergjike. Fleta e dhënave sigurisë në dispozicion sipas kërkesës.
M-ONE PROFIMONT DEKOR është një ngjitës i gjithanshëm, i bazuar një akrilat. Ngjitësi ngurtësohet gjate terjes. Ngjitja rezulton është e fortë, e qëndrueshme dhe rezistente ndaj lagështisë. PERDORIMI:Për bashkimin e pragjeve prej druri, kornizave dyerve, profileve dhe paneleve, gjithashtu për bashkimin e pllakave te drurit dhe PVC ngurtë murë, gurë ose beton, gjithashtu përshtatshëm për polisterol dhe bashkimin e shiritave dekorativë dhe veshjes. Për përdorim brendshëm.Ky produkt përmban një biocid: masa e reaksionit 5-kloro-2-metil-2H- izotiazol-3-një dhe 2-metil-2H-izotiazol-3-një (3: 1) [C (M) IT / MIT] & 1,2-benzizotiazol-3 (2H) -on [BIT]. Mund prodhojë një reaksion alergjik. Fleta e dhënave të sigurisë në dispozicion sipas kërkesës
M-ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë PU, 1 komponente, për përdorim me pistole standarde shkumës.M-ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë ideale për izolim, montim dhe per mbushje vrimave ndertim, izolimin e kornizave dritareve etj. Izolon zhurmën dhe nxehtësinë dhe nuk lejon te depërtoj i ftohti. Ngjitet shkëlqyeshëm beton, mure te ndryshme, dru dhe plastikë (styropor, shkumë e ngurtë PU, poliestër, PVC e ngurtë, përveç PE / silikoni), edhe sipërfaqe lagura. Jo rezistent ndaj UV Përdorimi: Sipërfaqja duhet jetë e fortë, e pastër, pa vaj dhe yndyrna. Shkundeni mirë kanaçën 20-30 herë para përdorimit. Vendoseni kanaqen pistole shkumës për montim dhe shkumëzojeni nga presioni i levës. Thithja e lehtë e shkumës freskët dhe substratit përshpejton forcimin.
M-ONE PROMONT MONTAGESCHAUM ist ein gebrauchsfertiger, 1-Komponenten-PU-Schaum, feuchtigkeitshärtend, zur Verarbeitung mit dem beigelegten Adapterröhrchen.M-ONE PROMONT MONTAGESCHAUM ist ein idealer Isolations- und Montageschaum zum Verfüllen, Abdichten und Dämmen von Fensterrahmen, Hohlräumen zwischen Rollladenkästen und Mauerwerk, Wandfugen, Rohrdurchbrüchen und Leitungsführungen. Schall- und wärmedämmend, vermeidet Kältebrücken. Haftet ausgezeichnet auf Beton, Putz, Mauerwerk, Holz und vielen Kunststoffen (Styropor, PU-Hartschaum, Polyester, Hart-PVC, ausgenommen PE / Silikon), auch auf feuchten Flächen.  
BAU SILICON
STRUKTUR ACRYL
UNIVERSAL ACRYL
DEKOR KLEBER
EXTREM KLEBER
PISTOLENSCHAUM
MONTAGECHAUM
M-ONE Sanitär Silicon Premium është një silikon universal për izolim. Mundëson krijimin e një fuge afatgjate, elastike, pa myshqe dhe pa bakterie. Është ideale për përdorim sipërfaqe cilat janë përkohësisht ekspozuara ndaj ujit. Përdoret qelq, qeramikë, sipërfaqet e rrafshta, dru lakuar, sanitari dhe kuzhinë. Nuk është i përshtatshëm për vende ku ka reagim me acide, për akuariume apo vendet bien kontakt me ushqim. Përdorimi: Hapësira e trajtuar me silikon duhet jetë e pastër gjendje terur dhe pa mbejte zndzrave apo varave. Gjërësia dhe thellësia e fugës duhet jenë proporcion 2:1. Lëmuarja e fuges duhet bëhet brenda 9 minutave para fillimit të tharjes.
PREMIUM SILCON
PËRGJITHMONË ELASTIKE
PËR SHUMË MATERIALE
PA FIKSIM
PA SHPIME
ZGJERIM I ULËT
RENDIMENT I LARTË
PËR DRITARE
IZOLUES
TRANSPARENT
WEISS
SCHWARZ
GRAU
MANHATTEN
BRAUN
COLORS
TRANSPARENT
WEISS
SCHWARZ
GRAU
MANHATTEN
BRAUN
BAHAMA
CARAMEL 
SILBERGRAU
ANTHRAZIT
HELLGRAU
JASMIN
COLORS
min + 5°C max + 40°C min -30°C max +120°C min + 5°C max + 30°C
Temperatura gjatë përdorimit: Rezistent ndaj temperaturës: Të ruhet në temperaturë:
min + 5°C max + 30°C
min -40°C max +120°C
min + 5°C max + 40°C  
PËR SHKALLË
REZISTEN NDAJ MOTIT
PAK AROMË
ANTI MYK
PËR DEKORIME
PËR SHUMË MATERIALE
PRANON NGJYREN
LAJSNE DEKORUSE
ZGJERIM I ULËT
RENDIMENT I LARTË
PËR DRITARE
IZOLUES
RIGIPS LIDHJE
DEKORIME
DYER/DRITARE
PRANON NGJYREN
CARJE TE MURIT
CARJE TE FASADES
DYER/DRITARE
PRANON NGJYREN
përafërsisht. 85 Min.*
përafërsisht. 85 Min.*
Ngjitje
250kg/ m² *
fillestare:
25kg/ m² *
Resistan ndaj temperaturës:
min - 40°C bis +90°C
Temperatura e përpunimit:
Fuqinë e plotë:
Resistan ndaj temperaturës:
min - 5°C max +40°C
80kg/ m² *
min - 20°C max +75°C
+5°C deri 25°C (optimale 20°C)
Temperatura e aplikimit: Prerëse pas Forcim
përafërsisht. 60 Min.*
Temperatura e aplikimit: +5°C deri 25°C (optimale 20°C)
Prerëse pas
Forcim
përafërsisht. 60 Min.*
ANTI MYK
PËR KUZHIN
PËR BANJO
UV-REZISTENT
Temperatura gjatë përdorimit: Rezistent ndaj temperaturës: Të ruhet në temperaturë:
+499 303 984 8112 +383 49 819 877
info@m-one.net
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
Facebook
AL
AL