TRANSPARENT
WEISS
SCHWARZ
GRAU
MANHATTEN
BRAUN
BAHAMA
CARAMEL 
SILBERGRAU
ANTHRAZIT
HELLGRAU
JASMIN
COLORS
UNIVERSAL
ACRYL
STRUKTUR
ACRYL
PROFI MONT
PISTOLENSCHAUM
BAU SILICON
NEUTRAL SILIKON
COLORS
SANITÄR SILICON
ACETAT SILIKON
M-ONE BAU Silikon përdoret sektorin e ndërtimit dhe është posaçërisht i krijuar për mbushjen e nyjeve janë nën ndikim ngarkesave, lëvizjeve apo goditjeve ndryshme. Pas terjes silikonit arrihet masa ngjitëse me elasticitet përhershëm. Është ideal për përdorim te dyert dhe dritaret, roletat apo balkonet. Ngjitet sipërfaqe ndryshme si: qelq, qeramikë, dru llakuar, metale, beton, gurë përpunuar si granit, mermer etj. Gjen apikim edhe te fasadat, sanitari apo kuzhinë. M-ONE BAU Silikon përmban pak aromë, anti korrozion, mbron kundër mykut dhe është rezistend ndaj ndikimit temperaturave dhe rrezeve UV. Mund shkaktoj reagime alergjike, mbahet larg fëmijëve.
min + 5°C max + 30°C
min -40°C max +120°C
min + 5°C max + 40°C  
NEUTRAL SILKON
PËR SHKALLË
REZISTEN NDAJ MOTIT
PAK AROMË
ANTI MYK
Silicon
BAU
TRANSPARENT
WEISS
SCHWARZ
GRAU
MANHATTEN
BRAUN
min + 5°C max + 40°C min -30°C max +120°C min + 5°C max + 30°C
ACETAT SILKON
ANTI MYK
UV-REZISTENT
M-ONE Sanitär Silicon Premium është një silikon universal për izolim. Mundëson krijimin e një fuge afatgjate, elastike, pa myshqe dhe pa bakterie. Është ideale për përdorim sipërfaqe cilat janë përkohësisht ekspozuara ndaj ujit. Përdoret qelq, qeramikë, sipërfaqet e rrafshta, dru lakuar, sanitari dhe kuzhinë. Nuk është i përshtatshëm për vende ku ka reagim me acide, për akuariume apo vendet bien kontakt me ushqim. Përdorimi: Hapësira e trajtuar me silikon duhet jetë e pastër gjendje terur dhe pa mbejte zndzrave apo varave. Gjërësia dhe thellësia e fugës duhet jenë proporcion 2:1. Lëmuarja e fuges duhet bëhet brenda 9 minutave para fillimit të tharjes.
PËR BANJO
PËR KUZHIN
Temperatura gjatë përdorimit: Rezistent ndaj temperaturës: Të ruhet në temperaturë:
IDEAL PËR MONTIMIN, MBUSHJE DHE VULA MBULIM I LARTË DERI NË 45L (SHKUMUAR FALAS) DOZIMI I SAKTË DHE EKONOMIK
M-ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë PU, 1 komponente, për përdorim me pistole standarde shkumës.M-ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë ideale për izolim, montim dhe per mbushje vrimave ndertim, izolimin e kornizave dritareve etj. Izolon zhurmën dhe nxehtësinë dhe nuk lejon te depërtoj i ftohti. Ngjitet shkëlqyeshëm beton, mure te ndryshme, dru dhe plastikë (styropor, shkumë e ngurtë PU, poliestër, PVC e ngurtë, përveç PE / silikoni), edhe sipërfaqe lagura. Jo rezistent ndaj UV Përdorimi: Sipërfaqja duhet jetë e fortë, e pastër, pa vaj dhe yndyrna. Shkundeni mirë kanaçën 20-30 herë para përdorimit. Vendoseni kanaqen pistole shkumës për montim dhe shkumëzojeni nga presioni i levës. Thithja e lehtë e shkumës freskët dhe substratit përshpejton forcimin. Mos i mbushni vrimat e vogla, shkuma zgjerohet 2-3 herë
PËR DRITARE
IZOLUES
RENDIMENT I LARTË
ZGJERIM I ULËT
Temperatura gjatë përdorimit: Rezistent ndaj temperaturës: Të ruhet në temperaturë:
info@m-one.com
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
+4993039848112
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
CARJE TE MURIT   CARJE TE FASADES    DYER/DRITARE   PRANON NGJYREN RIGIPS LIDHJE   DEKORIME DYER/DRITARE PRANON NGJYREN  
M-ONE Universal Acryl është masa njëkomponentëshe me bazë Polyacrylit përdoret për ngjitje izolim mbyllje. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti-korroziv. I përshtatshëm për nyjet dhe çarjet ndërtim te betoni, guri dhe druri. Gjithashtu aplikohet edhe te shkallët, elementet e betoni, muret, lajsnet anësore laminatit, dyert, dritaret, regipsi etj. Produkti pas aplikimit shumë shpejt është rezistent ndaj shiut, dukuri kjo që nuk e kushtëzon aplikimin e tij me kushtet e motit.
M-ONE Universal Acryl është masa njëkomponentëshe me bazë Polyacrylit përdoret për ngjitje izolim mbyllje. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti-korroziv. I përshtatshëm për nyjet dhe çarjet ndërtim te betoni, guri dhe druri. Gjithashtu aplikohet edhe te shkallët, elementet e betoni, muret, lajsnet anësore laminatit, dyert, dritaret, regipsi etj. Produkti pas aplikimit shumë shpejt është rezistent ndaj shiut, dukuri kjo që nuk e kushtëzon aplikimin e tij me kushtet e motit.
COLORS
SANITÄR SILICON
ACETAT SILIKON
Temperatura gjatë përdorimit: Rezistent ndaj temperaturës: Të ruhet në temperaturë:
CARJE TE MURIT CARJE TE FASADES DYER/DRITARE PRANON NGJYREN
UNIVERSAL
ACRYTL
STRUKTUR
ACRYL
PROFI MONT
PISTOLENSCHAUM
BAU SILICON
NEUTRAL SILIKON
M-ONE Universal Acryl është masa njëkomponentëshe me bazë Polyacrylit përdoret për ngjitje izolim mbyllje. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti-korroziv. I përshtatshëm për nyjet dhe çarjet ndërtim te betoni, guri dhe druri. Gjithashtu aplikohet edhe te shkallët, elementet e betoni, muret, lajsnet anësore laminatit, dyert, dritaret, regipsi etj. Produkti pas aplikimit shumë shpejt është rezistent ndaj shiut, dukuri kjo që nuk e kushtëzon aplikimin e tij me kushtet e motit.
M-ONE Universal Acryl është masa njëkomponentëshe me bazë Polyacrylit përdoret për ngjitje izolim mbyllje. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti-korroziv. I përshtatshëm për nyjet dhe çarjet ndërtim te betoni, guri dhe druri. Gjithashtu aplikohet edhe te shkallët, elementet e betoni, muret, lajsnet anësore laminatit, dyert, dritaret, regipsi etj. Produkti pas aplikimit shumë shpejt është rezistent ndaj shiut, dukuri kjo nuk e kushtëzon aplikimin e tij me kushtet e motit.
PRANON NGJYREN  
DEKORIME DYER/DRITARE PAINTABLE
M-ONE BAU Silikon përdoret sektorin e ndërtimit dhe është posaçërisht i krijuar për mbushjen e nyjeve janë nën ndikim ngarkesave, lëvizjeve apo goditjeve ndryshme. Pas terjes silikonit arrihet masa ngjitëse me elasticitet përhershëm. Është ideal për përdorim te dyert dhe dritaret, roletat apo balkonet. Ngjitet sipërfaqe ndryshme si: qelq, qeramikë, dru llakuar, metale, beton, gurë përpunuar si granit, mermer etj. Gjen apikim edhe te fasadat, sanitari apo kuzhinë. M-ONE BAU Silikon përmban pak aromë, anti korrozion, mbron kundër mykut dhe është rezistend ndaj ndikimit temperaturave dhe rrezeve UV. Mund të shkaktoj reagime alergjike, të mbahet larg fëmijëve.
min + 5°C max + 30°C
min -40°C max +120°C
min + 5°C max + 40°C  
NEUTRAL SILKON
PËR SHKALLË
REZISTEN NDAJ MOTIT
PAK AROMË
ANTI MYK
Silicon
BAU
min + 5°C max + 40°C min -30°C max +120°C min + 5°C max + 30°C
ACETAT SILKON
ANTI MYK
UV-REZISTENT
M-ONE Sanitär Silicon Premium është një silikon universal për izolim. Mundëson krijimin e një fuge afatgjate, elastike, pa myshqe dhe pa bakterie. Është ideale për përdorim sipërfaqe cilat janë përkohësisht ekspozuara ndaj ujit. Përdoret qelq, qeramikë, sipërfaqet e rrafshta, dru lakuar, sanitari dhe kuzhinë. Nuk është i përshtatshëm për vende ku ka reagim me acide, për akuariume apo vendet bien kontakt me ushqim. Përdorimi: Hapësira e trajtuar me silikon duhet jetë e pastër gjendje terur dhe pa mbejte zndzrave apo varave. Gjërësia dhe thellësia e fugës duhet jenë proporcion 2:1. Lëmuarja e fuges duhet bëhet brenda 9 minutave para fillimit të tharjes.
PËR BANJO
PËR KUZHIN
IDEAL PËR MONTIMIN, MBUSHJE DHE VULA MBULIM I LARTË DERI NË 45L (SHKUMUAR FALAS) DOZIMI I SAKTË DHE EKONOMIK
M-ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë PU, 1 komponente, për përdorim me pistole standarde shkumës.M- ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë ideale për izolim, montim dhe per mbushje vrimave ndertim, izolimin e kornizave dritareve etj. Izolon zhurmën dhe nxehtësinë dhe nuk lejon te depërtoj i ftohti. Ngjitet shkëlqyeshëm beton, mure te ndryshme, dru dhe plastikë (styropor, shkumë e ngurtë PU, poliestër, PVC e ngurtë, përveç PE / silikoni), edhe sipërfaqe lagura. Jo rezistent ndaj UV Përdorimi: Sipërfaqja duhet jetë e fortë, e pastër, pa vaj dhe yndyrna. Shkundeni mirë kanaçën 20-30 herë para përdorimit. Vendoseni kanaqen pistole shkumës për montim dhe shkumëzojeni nga presioni i levës. Thithja e lehtë e shkumës freskët dhe substratit përshpejton forcimin. Mos i mbushni vrimat e vogla, shkuma zgjerohet 2-3 herë
PËR DRITARE
IZOLUES
RENDIMENT I LARTË
ZGJERIM I ULËT
COLORS
Temperatura gjatë përdorimit: Rezistent ndaj temperaturës: Të ruhet në temperaturë:
info@m-one.com
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
+4993039848112
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë
TRANSPARENT
WEISS
SCHWARZ
GRAU
MANHATTEN
BRAUN
BAHAMA
CARAMEL 
SILBERGRAU
ANTHRAZIT
HELLGRAU
JASMIN
BAU SILICON
NEUTRAL SILIKON
COLORS
SANITÄR SILICON
ACETAT SILIKON
CARJE TE MURIT
CARJE TE FASADES
DYER/DRITARE
PRANON NGJYREN
UNIVERSAL
ACRYTL
STRUKTUR
ACRYL
M-ONE Acryl Strukturl është masë ngjitëse me një strukturë sipërfaqësore ngjajshme me atë fasades, siguron mbushje lehtë fugave-nyjeve, çarjeve dhe vrimave me strukturë vrazhdë. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti-korroziv. Ngjitet mirë beton, gur, dru, tulla dhe sipërfaqe tjera. Gjithashtu shumë i përshtatshëm për dyer, dritare dhe roleta. Të mbahet larg fëmijëve.
M-ONE Universal Acryl është masa njëkomponentëshe me bazë Polyacrylit përdoret për ngjitje izolim mbyllje. Ka përdorim universal (brenda dhe jashtë), pas terjes mund ngjyroset, ka jetëgjatësi madhe, është pa erë dhe anti-korroziv. I përshtatshëm për nyjet dhe çarjet ndërtim te betoni, guri dhe druri. Gjithashtu aplikohet edhe te shkallët, elementet e betoni, muret, lajsnet anësore laminatit, dyert, dritaret, regipsi etj. Produkti pas aplikimit shumë shpejt është rezistent ndaj shiut, dukuri kjo nuk e kushtëzon aplikimin e tij me kushtet e motit.
RIGIPS LIDHJE   DEKORIME DYER/DRITARE PRANON NGJYREN  
PROFI MONT
PISTOLENSCHAUM
PËR DRITARE
M-ONE BAU Silikon përdoret sektorin e ndërtimit dhe është posaçërisht i krijuar për mbushjen e nyjeve janë nën ndikim ngarkesave, lëvizjeve apo goditjeve ndryshme. Pas terjes silikonit arrihet masa ngjitëse me elasticitet përhershëm. Është ideal për përdorim te dyert dhe dritaret, roletat apo balkonet. Ngjitet sipërfaqe ndryshme si: qelq, qeramikë, dru llakuar, metale, beton, gurë përpunuar si granit, mermer etj. Gjen apikim edhe te fasadat, sanitari apo kuzhinë. M-ONE BAU Silikon përmban pak aromë, anti korrozion, mbron kundër mykut dhe është rezistend ndaj ndikimit temperaturave dhe rrezeve UV. Mund të shkaktoj reagime alergjike, të mbahet larg fëmijëve.
min + 5°C max + 30°C
min -40°C max +120°C
min + 5°C max + 40°C  
NEUTRAL SILKON
PËR SHKALLË
REZISTEN NDAJ MOTIT
PAK AROMË
ANTI MYK
Silicon
BAU
TRANSPARENT
WEISS
SCHWARZ
GRAU
MANHATTEN
BRAUN
min + 5°C max + 40°C min -30°C max +120°C min + 5°C max + 30°C
ACETAT SILKON
ANTI MYK
UV-REZISTENT
M-ONE Sanitär Silicon Premium është një silikon universal për izolim. Mundëson krijimin e një fuge afatgjate, elastike, pa myshqe dhe pa bakterie. Është ideale për përdorim sipërfaqe cilat janë përkohësisht ekspozuara ndaj ujit. Përdoret qelq, qeramikë, sipërfaqet e rrafshta, dru lakuar, sanitari dhe kuzhinë. Nuk është i përshtatshëm për vende ku ka reagim me acide, për akuariume apo vendet bien kontakt me ushqim. Përdorimi: Hapësira e trajtuar me silikon duhet jetë e pastër gjendje terur dhe pa mbejte zndzrave apo varave. Gjërësia dhe thellësia e fugës duhet jenë proporcion 2:1. Lëmuarja e fuges duhet bëhet brenda 9 minutave para fillimit të tharjes.
PËR BANJO
PËR KUZHIN
Temperatura gjatë përdorimit: Rezistent ndaj temperaturës: Të ruhet në temperaturë:
M-ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë PU, 1 komponente, për përdorim me pistole standarde shkumës.M- ONE PROMONT PISTOLENSCHAUM është një shkumë ideale për izolim, montim dhe per mbushje vrimave ndertim, izolimin e kornizave dritareve etj. Izolon zhurmën dhe nxehtësinë dhe nuk lejon te depërtoj i ftohti. Ngjitet shkëlqyeshëm beton, mure te ndryshme, dru dhe plastikë (styropor, shkumë e ngurtë PU, poliestër, PVC e ngurtë, përveç PE / silikoni), edhe sipërfaqe lagura. Jo rezistent ndaj UV Përdorimi: Sipërfaqja duhet jetë e fortë, e pastër, pa vaj dhe yndyrna. Shkundeni mirë kanaçën 20-30 herë para përdorimit. Vendoseni kanaqen pistole shkumës për montim dhe shkumëzojeni nga presioni i levës. Thithja e lehtë e shkumës freskët dhe substratit përshpejton forcimin. Mos i mbushni vrimat e vogla, shkuma zgjerohet 2-3 herë
IDEAL PËR MONTIMIN, MBUSHJE DHE VULA MBULIM I LARTË DERI NË 45L (SHKUMUAR FALAS) DOZIMI I SAKTË DHE EKONOMIK
IZOLUES
RENDIMENT I LARTË
ZGJERIM I ULËT
COLORS
Temperatura gjatë përdorimit: Rezistent ndaj temperaturës: Të ruhet në temperaturë:
info@m-one.com
Am Atzelberg 3a 64521 Groß-Gerau Deutschland
+4993039848112
Veternik Z. Indrustriale 10000 Prishtinë Kosovë